Bergvärmepumpar Uddevalla

NIBE F1245 8kw bergvärmepump

NIBE F1245 8KW bergvärmepump

Köp F1245 8KW
NIBE F1245 10kw bergvärmepump

NIBE F1245 10KW bergvärmepump

Köp F1245 10KW
NIBE F1255 6kw bergvärmepump

NIBE F1255 6KW bergvärmepump

Köp F1255 6KW
NIBE F1255 16kw bergvärmepump

NIBE F1255 16KW bergvärmepump

Köp F1255 16KW

Fler bergvärmepumpar

Bergvärmepumpar - En smart investering

På sikt är bergvärmepumpar något som vi såväl som vår omvärld gärna ser att fler satsar på, fördelarna är många och stora för såväl hushållen som miljön.


Installation av bergvärmepump

Installationsprocessen av en bergvärmepump har ett visst upplägg. Man ska först räkna ut sitt energibehov där uppvärmning såväl som tappvarmvatten ska inkluderas. Vi på Svensk Kylservice hjälper dig med detta steg såväl som alla efterkommande.

När uträkningen är klar så tittar vi gemensamt på utbudet av bergvärmepumpar för att hitta den som matchar dina behov allra bäst. Vi uppskattar hur djupt vi måste borra och sedan sätter vi projektet i rullning.

När borrningen är genomförd så förs en kollektorslang ner till hålets botten, denna kollektorslang kopplar vi sedan till din nya värmepump.

För att kunna använda bergvärme krävs det att huset har ett vattenburet värmesystem.

Vinnare i de flesta kategorier

Om du frågar någon som är det minsta insatt i värmepumpar om vilken värmepump som är den bästa så kommer svaret att bli bergvärmepump. Den som har råd och motivation att låta installera en bergvärmepump har den mest stabila, pålitliga och miljövänliga värmepumpen som finns tillgänglig – dessutom är den bland de billigaste i drift.

Haken – för visst finns det alltid en sådan – är att det kostar en del att investera i en bergvärmepump (för en investering är det garanterat!), och det kräver att man har nära tillgång till berggrund, och att man är villig att genomgå proceduren med att låta borra upp ett 100-200 meter djupt hål rakt in i sagda berggrund.

bergvärmepumpar