Frånluftsvärmepumpar Uddevalla

NIBE F110 frånluftsvärmepump

NIBE F110 frånluftsvärmepump

Köp NIBE F110
NIBE F370 frånluftsvärmepump

NIBE F370 frånluftsvärmepump

Köp NIBE F370
NIBE F470 frånluftsvärmepump

NIBE F470 frånluftsvärmepump

Köp NIBE F470
NIBE F750 frånluftsvärmepump

NIBE F750 frånluftsvärmepump

Köp NIBE F750

Fler frånluftsvärmepumpar

Våra frånluftsvärmepumpar

De frånluftsvärmepumpar som vi säljer här på Svensk Kylservice borgar för hög kvalitet, vi guidar dig också gärna i vad som till en början kanske känns lite förvirrande.


Om frånluftsvärmepump

En frånluftsvärmepump ventilerar effektivt i ditt hem, den låter väldigt lite och den är lätt att hantera. Har man ovanligt stort energibehov hemma – kanske är ni många, eller kanske är ert hus dåligt isolerat – så kanske en frånluftsvärmepump inte bör vara det primära valet, detta diskuterar och utvärderar vi gärna med dig.

Smart energi

Återvinning är något som vi här i världens nordligare område är bra på, vi svenskar återvinner väldigt mycket av det vi slänger. Men återvinning är mer än så, man kan återvinna det mesta faktiskt – som värme till exempel.

En frånluftsvärmepump använder just återvunnen värme för uppvärmning av ditt hem, det är luften som lämnar ditt hus via ventilationssystemet som utnyttjas och resultatet är både effektivt och lönsamt. I en jämförelse med t.ex. en elpanna så är en frånluftsvärmepump ungefär hälften så dyr i drift så man spar snart in de pengar man investerar.

I nybyggen är frånluftsvärmepumpar så gott som standard idag, det är ett självklart val för små och medelstora hus, men är huset större än 200 kvadratmeter så blir det knappt lönt. Allt fler väljer också att installera en frånluftsvärmepump i äldre hus, vilket går bra så länge det finns ett mekaniskt ventilationssystem.

Installationen av en frånluftsvärmepump är smidig och enkel, och vi genomför givetvis såväl installationen som efterkommande service och underhållsarbete.

Välkommen till Svensk Kylservice!

Frånluftvärmepumpar