Luft-vattenvärmepumpar Uddevalla

SW75 Luft-vattenvärmepump

Mitsubishi Ecodan Tank Split SW75

Köp Split SW75
SW75-split Luft-vattenvärmepump

Mitsubishi SW75 Split Hydrobox

Köp Split Hydro SW75
W85 Luft-vattenvärmepump

Mitsubishi W85 Ecodan

Köp Mitsubishi W85
NIBE Split 12kw Luft-vattenvärmepump

Nibe Split 12 KW

Köp Nibe Split 12 KW

Fler luft-vattenvärmepumpar

Luft-vattenvärmepumpar från Svensk Kylservice

Hos Svensk Kylservice finner du ett brett urval av luft-vattenvärmepumpar, noggrant utvalda av oss som använt vår långa erfarenhet i branschen som bedömningsunderlag – vi säljer bara det bästa som finns att tillgå på marknaden. För oss är kvalitet a och o. NIBE är en svensk producent av luft-vattenvärmepumpar och garanterar hållbara, effektiva produkter väl värda sina pengar. I övrigt tar vi in en hel del från Mitsubishi som också visat sig hålla hög standard.


En värmepump med stora möjligheter

Alla hem som har vattenburna uppvärmningssystem kan vinna på att låta installera en luft-vattenvärmepump. Bergvärme är den bästa värmekällan, utan tvekan, men det är en dyr investering som kräver omfattande arbete. Har man inte råd eller intresse av att göra en så pass omfattande uppgradering av sitt värmesystem så är en luft-vattenvärmepump ett suveränt alternativ.

Olika hus har olika utgångsläge såklart, men det vet värmepumpsframställarna och idag finns det värmepumpar anpassade för alla tänkbara förutsättningar. Boyta, läge och husets skick är alla faktorer som är viktiga att räkna in.

Bra för plånboken såväl som omvärlden

En luft-vattenvärmepumps energikälla är något så enkelt som utomhusluften, som ju är gratis och förnybar och inte påverkar vår miljö på något negativt vis alls. Effektiviteten i en luft-vattenvärmepump är så pass hög så att värmepumpen snart betalar av sig, du kan spara upp till 80 % av ditt hushålls uppvärmningskostnader varje år. Samtidigt slår du ett viktigt slag för miljön och därmed framtiden.

Välkommen att kontakta oss på Svensk Kylservice om du vill ha hjälp att välja värmepump, vi utgår alltid från ditt hems unika förutsättningar.

luft-vattenvärmepumpar