Luftvärmepumpar Uddevalla

FH35 Luftvärmepump

Mitsubishi FH35 värmepump

Köp Mitsubishi FH35
KJ35 Luftvärmepump

Mitsubishi KJ35 värmepump

Köp Mitsubishi KJ35
SF35 Luftvärmepump

Mitsubishi SF35 värmepump

Köp Mitsubishi SF35
FH25 Luftvärmepump

Mitsubishi FH25 värmepump

Köp Mitsubishi FH25

Fler luftvärmepumpar

Spar pengar med luftvärmepump från Svensk Kylservice

En luftvärmepump besparar dig upp till 60 % av dina uppvärmningskostnader, vilket är väldigt bra, även om det finns ännu mer att spara med andra värmepumpar. Den är ett mycket bra alternativ för den som inte har råd att investera särskilt mycket i sin värmepump, men som ändå vill ha en billigare, miljövänligare lösning hemma.

Välkommen till oss på Svensk Kylservice så berättar vi mer!


Så funkar en luftvärmepump

Hur går det då till när en luft-luftvärmepump värmer upp ett rum? Värmen hämtas från luften utanför, som måste hålla sig över en viss temperatur för att uppvärmningen ska vara effektiv, och i luftvärmepumpen omvandlas denna värme till koncentrerad värme som sedan pumpas ut i rummet där enheten sitter.

Nordiska luftvärmepumpar måste vara anpassade efter vårt klimat och vi på Svensk Kylservice har det bredaste utbudet av nordiskt anpassade luft-luftvärmepumpar.

Varmluft på vintern och kalluft på sommaren

Luftvärmepumpar kallas lite olika saker, den helt korrekta benämningen på denna värmepump är egentligen luft-luftvärmepump men ofta hör man också ordet komfortvärmepump. Varför de kallas komfortvärmepump är för att de har dubbla funktioner: utöver varmluft på vintern kan de distribuera kalluft under årets varmaste dagar – det är väldigt smidigt att ha en luftvärmepump!

Luftvärmepumpar värmer upp rum genom att pumpa ut varmluft direkt i rummet, vilket innebär att en öppen planlösning är ett krav. Luftvärmepumpar värmer inte upp de rum i vilka värmepumpsenheten inte sitter så har man många rum i ett hus så är detta sällan den ultimata lösningen. En luftvärmepump kan förstås med fördel kombineras med andra uppvärmningslösningar.

I varma länder är luftvärmepumpar väldigt vanliga, dels för att de mest används för nedkylning, men också för att de är perfekta att använda de förhållandevis få dagar som det blir riktigt kallt.

Luftvärmepumpar