Spabad Uddevalla

Clarity Spas spabad

Clarity Spas
spabad

Köp Clarity Spas
Evolution Spas spabad

Evolution Spas spabad

Köp Evolution Spas
Twilight Series spabad

Twilight Series spabad

Köp Twilight Series
Michael Phelps Legend Series spabad

Michael Phelps Legend Series

Köp Legend Series

Fler spabad

Spabad – allt mer populära

Spabad är definitivt på modet nu, allt fler kunder frågar efter spabad och undrar hur de fungerar; vad de kostar; och vad en installation av ett spabad innebär. Vi finns här för att svara på alla sådana frågor och för att hjälpa till att välja ut rätt spabad still rätt hushåll.


Billigare spabad med hjälp av en värmepump

Vi på Svensk Kylservice har ägnat oss åt värmepumpar och klimatanläggningar i många år och vår erfarenhet är oöverträffbar på den svenska marknaden. Under åren har vi givetvis stött på en mängd produkter och koncept som går att kombinera med värmepumpar, t ex spabad. Vi vet hur de ska installeras, men har inte tagit steget till försäljning förrän nu eftersom vi inte ansett att kvaliteten på de spabad som fanns att tillgå motsvarade den standard som vi kräver av de produkter vi distribuerar till våra kunder.

I Sverige har vi relativt hårt klimat med många kalla månader, detta sätter större press på produkter att hålla hög kvalitet, särskilt något så utsatt som ett spabad.

Har man en värmepump med bergvärme eller sjövärme är ett spabad en suverän accessoar eftersom kostnaden för uppvärmningen av vattnet via värmepumpen minimeras.

Spabad, vad är det?

Ett spabad är som ett utomhusbadkar, ett riktigt fint badkar – eller kanske snarare en riktigt flott jacuzzi. Ofta har ett spabad massage- och bubbelfunktioner och de finns i alla möjliga storlekar. Varför man vill ha ett spabad är för att det ger en möjlighet att bada utomhus, i skönt, uppvärmt vatten – året om! Lyxen i det!

spabad